Tips til amerikansk fodbold

Amerikansk fodbold er et af de mest spændende mål for alle, der værdsætter sportsspil. De fleste britiske gamblere kender ikke amerikansk fodbold, men det er let at lære og det er det værd for alle, der søger en ny sport at satse på.

Odds på amerikansk fodbold

Bettors vil få amerikansk fodboldodds i tre formater: decimalodds, brøkodds eller pengelinjeodds. Når du forstår, hvordan hver af de mange typer sandsynlighed skal læses, er decimalodds det letteste at håndtere af dem alle. Du vil være i stand til korrekt at analysere værdien og faren ved hver bestemt indsats, når du har lært, hvordan du forstår disse odds.

Typer af indsatser

I en amerikansk fodboldkamp kan du satse på forskellige resultater. Både online og fysiske bookmakere tilbyder nu et omfattende udvalg af spilvæddemål. Du har fuldstændig kontrol over spillets udvikling, identiteten af ​​den første scorer og endda tiden, indtil det første touchdown er scoret. Selvom du har mange valgmuligheder, er der nogle typer væddemål, der har vist sig at være langt mere populære end andre.

Point spread bet er den mest almindelige og mest bekvemme måde at satse på amerikansk fodbold. Pointspredningen, ofte kendt som væddemålslinjer eller handicap, er en indsats på et spils sidste margin. Disse væddemål vil blive behandlet som et 50/50 væddemål af bookmakere, hvilket betyder, at der er 50 procent sandsynlighed for, at resultatet vil være på hver side af margenen. Som følge heraf skal spilleren beslutte, hvilken side af margenen, han mener, ender på.

Penge

Penge er en anden ligetil måde at satse på amerikanske fodboldkampe. Kort sagt, en pengelinje -indsats er en indsats på, hvem du tror vil vinde spillet i sidste ende. Du behøver ikke at sige, hvor meget de vil vinde med eller noget andet om spillet; alt du skal sige er hvem der vinder. Der er måder at kombinere et Moneyline -væddemål med et point spread -væddemål for at forbedre dine chancer for at vinde. Ved at vælge det passende sæt af resultater, kan du sikre, at selvom dit Moneyline -væddemål taber, vil du være i stand til at inddrive dine tab ved at vælge en god pointspredning.

Betting strategier, der virker

Du bør gøre et par ting for at forberede dig, før du begynder at satse på amerikanske fodboldkampe. Til at begynde med har du brug for et pålideligt væddemålssite, f.eks. Bet 365. Hvis du vil prøve platformen, før du forpligter dig til det, kan du bruge et Bet 365 Free Bet – Freebet Up giver alle de nyeste tilbud på væddemålssider, inklusive bonuskoder og bonus uden indbetaling.

Inden du virkelig overvejer at satse på amerikansk fodbold, skal du først sikre dig, at du grundigt forstår, hvordan spillet fungerer. At satse på en sport, du ikke helt forstår, er en opskrift på katastrofe, da det vil tvinge dig til at bruge mere tid på at lære sporten frem for at perfektionere din bettingteknik.