Spilletips til NFL American Football

Vores NFL Betting Spreadsheet Tips til sæsonen 2018/19, som begynder i september 2018, vil snart være tilgængelige på Spreadsheet Betting. Vi dækker preseason -tilbud og nyheder for at hjælpe dig med at vælge dine bedste sæsonvæddemål for holdene med de bedste chancer for at vinde Super Bowl LIII (53. Superbowl).

Vores American Football Betting Tips vil være baseret på de mange datasæt, vi udvikler for at give dig en mere videnskabelig måde at placere dine NFL Bets på og sikre, at du får et rimeligt afkast af din investering.

De NFL -væddemålstip, vi leverer, vil dække de forskellige ligaer, der opererer i hele USA, herunder 32 hold fordelt mellem National Football Conference og American Football Conference, der kulminerer i slutspillet til Super Bowl finder sted i slutningen af ​​sæsonen .

Hvem tror du vinder Super Bowl LIII?

Bill Belichicks New England Patriots er de tidlige favoritter til Super Bowl LIII, da de søger deres sjette mesterskab, efter at have vundet det senest i 2016. Den regerende mester Philadelphia Eagles og Mike Tomlins Pittsburgh Steelers, der søger deres andet og syvende mesterskab, er også kandidater.

Der er stadig en lang forsæson at overveje, og vi vil gå igennem alle dataene, før vi giver dig yderligere indsigt i, hvilke valg du kan tage for den almindelige sæson.