Bliver spændte resultater på Johannesburg Open ATP Tennis


SA Tennis Open 2009 er en stor del af Johannesburg Open ATP-serien afholdt under den nye ATP-struktur for 2009 i Johannesburg. I den turnering blev Sydafrika set på de hårde baner fra 2. februar til 8. februar 2009. Wow, gode nyheder for vinderen, der allerede er tildelt en $ 450.000 kontantpræmie og ATP-rankingpoint.

SA Tennis Open 2009

Den heldige mand Jo-Wilfried Tsonga vandt mænds single-titel ved at slå førstegangs finalist Jeremy Chardy med en lige tennis score 6-4, 7-6 (5) i finalen i SA. Han er blevet beæret over at vinde den tredje ATP World Tour-titel. Jo-Wilfried Tsonga blev vinder af ATP World Tour-tennisturneringen i Johannesburg og indsamlede $ 79.000 og ATP Ranking-point for 2009. Før han vandt denne titel, blev 14 Tsonga placeret i verdens nr. 14-tennisspiller, der kæmpede om sin fjerde ATP World Tour final. I mellemtiden gik Le Mans-indfødte videre til sin første finale i Australien 2008, men han tabte til No. 3 Novak Djokovic. Han glemte ikke dette nederlag, fordi han var i stand til at hævne det afgørende nederlag i slutningen af ​​sæsonen mod Serbien for at vinde sin første ATP World Tour-titel ved snøret i Bangkok.

Vender tilbage til formen af ​​Jo-Wilfried Tsonga, der startede godt i Johannesburg Open’s ATP-kampagne, da han formåede at spille tre på hinanden følgende kvartfinaler i Sydney, Australian Open og Brisbane. Men hans sejr til Johannesburg-titlen har placeret ham på 7. pladsen fra 14., et kæmpe spring, han gjorde, efter at pointrangeringen faldt på grund af det åbne Australian Open-nederlag i 2008. Live tennisresultater kan til enhver tid ses for at holde dig opdateret fra din yndlings tennishelt, der altid kæmper på den bedste måde for deres loyale fans.

I den afsluttende serie i ATP Johannesburg Open-double, tjente Belgiens Dick Norman og Amerikas James Cerretani deres første ATP World Tour-titler søndag. De klarede sig godt i denne kamp og var i stand til at sikre sejrbekræftelse efter at have gemt to kamppoint, hvilket var en stor fordel at slå fjerde seed Ashley Fisher og Rik de Voest 6-7 (7), 6-2 og 14-12. De har haft en imponerende sejr i deres debutudseende. De tog sejren efter at have kørt 10-11 og 8-9 i uafgjort, men var i stand til at få føringen over deres modstandere på deres tredje forsøg på en time og 15 minutter.

Novak Djokovic Beats Kevin Anderson

En anden stor tennisspiller, der krydser 38-årsmærket den 1. marts, vandt sin anden ATP-turneringstitel i verdens sidste turnering. Du kan nemt indhente denne tennisstjerns live-handling via online gratis tennis-live-scores.

Hvis du vil se de livlige bevægelser i sommerens tennisturnering, skal du tjekke ScoresPro.com for at modtage tennisresultater direkte til din pc, når du vil nyde sportens verden.

About the Author

You may also like these